facebook instagram twitter

Coconut meringue primeur met kaneel


Die vrouwen die een ongebruikelijk eigengemaakt dessert voor hun familie willen maken worden geadviseerd om aandacht te besteden aan het recept van kokosnoot vlaamse meringue die in de mond smelt.
   Iemand kan verbaasd zijn en vragen waarom het niet noodzakelijk is om gewoon, maar choux meringue te koken, omdat het veel langer zal duren om een ​​dergelijke delicatesse te bereiden.
   Het is een feit dat de binnenkant van een gewone meringue een beetje op een toffee lijkt, en dit zal misschien niet iedereen tevreden stellen. Een ander ding is choux meringue, dat net zo knapperig blijft, niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant.
   ingrediënten:
   - vers gemalen kaneel (een derde van de tsp);
   - versgeperst citroensap (half theelepel);
   - rauw eiwit (twee stukken);
   - fijne kokoschips (120 g);
   - kristalsuiker (230 g).
   Doe de benodigde hoeveelheid rauwe eiwitten in een middelgrote kom, klop ze een paar minuten totdat een dik schuim ontstaat, voeg wat citroensap toe, zet het klopproces voort. Giet vervolgens de suiker in de schalen met een geklopte eiwitmengeling in verschillende fasen, klop de ingrediënten opnieuw goed, plaats dan een pan op matig vuur, giet water in en wacht tot het moment dat het begint te koken. Plaats een container met een zoet eiwitmengsel in dit waterbad en zet het proces van kloppen gedurende ten minste tien minuten voort. Verwijder na bovenstaande tijd de gerechten met geklopte eiwitten uit het waterbad, voeg gehakte kaneel en fijne kokosnootschilfers toe en klop het eiwitmengsel nog een paar minuten.
   Bereid de grootste bakplaat voor met lage wanden, bedek het met bakpapier en verspreid de eiwitmassa in gelijke porties in een eetlepel.
   Zet de bakplaat met kokosvla-meringues in de oven, verwarmd tot 140 graden, bak de luchtige delicatesse voor ongeveer veertig minuten.
   Er zijn andere opties om custard meringue te maken, maar niet met kokosnootchips, maar met pinda's, hoewel in dit geval de delicatesse minder broos is.
   Trouwens, choux meringue met geroosterde pinda's of kokosnootchips kan een waardige optie zijn voor een feestelijk dessert, maar om de delicatesse eleganter te maken, wordt het aanbevolen om een ​​extra donkere chocolade te geven.
   Als u van plan bent om de choux meringue op een normale dag te bereiden, hoeft u niet zo'n delicatesse te regelen, want deze zal heel snel van de tafel verdwijnen en zonder enige versiering. www.irtces.com