facebook instagram twitter

Aardappelaccordeon met bacon en roomsaus


Het artikel geeft een stapsgewijze beschrijving van het koken van aardappelgerechten in de vorm van een accordeon met spek in een romige saus. Het recept is eenvoudig te bereiden, het gerecht is lekker en ongebruikelijk, want de bereiding vereist geen speciale vaardigheden of voortreffelijke producten. Zo'n gerecht kan veilig op tafel worden geserveerd.
Voor het bereiden van mondharmonica-aardappelen met spek in een romige saus heb je nodig:
1. Een gemiddelde aardappel van ongeveer 10 stuks. Bij voorkeur hebben alle aardappelen dezelfde grootte.
2. Spek ongeveer 300 gram
3. 3. Uien 1-2 stuks
4. Knoflook 4 teentjes
5. Kaas 200 gram
6. Crème 1 pakje
7. Groenen
8. Zout
9. Peper
10. Heb ook folie en keukengerei nodig om in de oven te koken.
Aardappelen moeten eerst worden gewassen en geschild. Doe de aardappels in een pot met water. Snijd het spek dun in lagen, of koop van tevoren in de winkel. De lagen moeten dun zijn, zodat ze gemakkelijk in stukken in aardappelen kunnen worden geplaatst. Het is beter om alle ingrediënten van tevoren te bereiden, de ui in halve ringen te hakken, het kan rauw worden gelaten voor het koken of kan worden gepasseerd tot het goudbruin is in zonnebloemolie.
Er worden dwarse incisies gemaakt in de aardappel met een interval van 1 cm, het spek wordt netjes in deze secties geplaatst, het kan ook worden opgerold en eenvoudig in een incisie worden gevouwen en het is niet eng als het uitsteekt of groter is dan de grootte van de sectie. Wanneer alle delen zijn gevuld en alle aardappelen in de vorm van spek zijn gevuld, kan het in een afzonderlijke kom worden geplaatst, die dicht op elkaar liggen. Als ongezouten bacon wordt gebruikt, moeten de aardappelen ermee worden gezouten. De kookvorm mag niet extra met olie worden gesmeerd. Uien zijn aangelegd voor aardappelen. Om het bakproces te versnellen, kunt u het afdekken met folie en het na ongeveer 15 minuten verwijderen.
Aardappelen in deze vorm worden 40-50 minuten in een voorverwarmde oven geplaatst bij een temperatuur van ongeveer 200 graden. Zodra de aardappelen en het spek bruin zijn, kun je er room en greens met knoflook aan toevoegen. Aardappelen worden snel gekookt en de kooktijd hangt alleen af ​​van de wens van de kok, als u een gouden korst wilt, kunt u de temperatuur in de oven toevoegen. Na 40 minuten kunt u de oven uitzetten en onmiddellijk geraspte kaas toevoegen aan de aardappelen. Sluit de oven opnieuw en laat het gerecht brouwen.
Top kan worden versierd met groen of noten. Een extra bijgerecht is niet nodig, het gerecht is stevig en smakelijk. Als spek niet bij de hand is, kan het worden vervangen door worst, vlees, carbonaat en andere bereide vleesproducten.
Eet smakelijk! http://128v2.com