facebook instagram twitter

Welke gerechten te nemen op een wandeling?


Met het begin van de voorjaarswarmte begint het seizoen voor outdoor enthousiastelingen. Dit zijn toeristische uitstapjes, meerdaags vissen en fietsen. Elke dergelijke gebeurtenis vereist van de deelnemer voldoende energie, die alleen met voedsel kan worden aangevuld. Dienovereenkomstig worden bij dergelijke reizen speciale gerechten genomen, waarbij men geurende vissoep, toeristenpap met ingeblikt vlees of aardappelstoofpot kan maken, allemaal met dezelfde stoofvlees van ingeblikt vlees.

Natuurlijk nemen ervaren toeristen altijd aluminium potten, potten, kommen, borden en lepels met vorken mee. Elk klein ding dat ze uitgewerkt hebben. Ze weten beslist wat ze moeten meenemen. En de keuze aan gerechten uit dit materiaal is redelijk. Aluminium is tenslotte een van de lichtste metalen. Daarom heeft de aanwezigheid van gerechten geen invloed op het totale gewicht van de lading, die ze meenemen in een meerdaagse reis. Bovendien helpt de ervaring elke liefhebber van openluchtrecreatie om hun effectieve methoden en manieren te verzamelen om dergelijke gerechten buiten het huis te reinigen.

Voor nieuwkomers is het echter nog steeds moeilijk om een ​​campagne te houden, over de natuur en zelfs over een paar dagen. Er is één regel die zal helpen bepalen welke gebruiksvoorwerpen u moet meenemen. Alle gerechten, die gemaakt zijn van de natuur, moeten comfortabel, duurzaam, lichtgewicht en veilig zijn. Deze criteria zijn consistent met aluminium gerechten. Andere roestvrijstalen of gietijzeren emailpotten zijn niet geschikt om te wandelen. Omdat ze allemaal de neiging hebben om warmte te verzamelen. In de natuur is het echter noodzakelijk dat de vaat snel reageert op "afgelegen" hittebeheersing. Het blijkt dat aluminium de beste satelliet is in dergelijke evenementen.

Te koop gespecialiseerde winkels zijn aluminium boilers, speciaal ontworpen voor kampeeromstandigheden. Ze hebben een comfortabele handgreep en een groot nuttig volume. En dit is met een vrij compact formaat. Immers, de plek die ze niet zo veel zouden moeten innemen. Over de vorm gesproken, het is handig genoeg om het kookvoedsel gelijkmatig op te warmen. Als u bovendien alle soorten kampeergerei gebruikt, kunnen de ketels een klassieke vorm hebben, waaraan velen gewend zijn en bolvormig zijn. De tweede optie is het beste voor koken op een open vuur.

Bij het kiezen van de juiste gerechten voor het koken in de natuur, moet u voor andere gerechten zorgen: lepels, borden, kommen en bekers. Ze zijn ook beter om aluminium of aluminiumlegering te nemen. Ze zullen ook comfortabel en gemakkelijk zijn. porn hd